Vlastnosti kokosového oleje a jeho vlastnosti jeho použití v kosmetologii

Vlastnosti kokosového oleje a jeho vlastnosti jeho použití v kosmetologii

Kokosový olej – absolutně univerzální produkt, o jehož dojít výhody legend od panování nenapodobitelným Kleopatry. Egyptská královna použitý olej vyrobený z kokosu zachovat krásu pokožky a zdravé vlasy lesk. V současné době se výrobek používá ve zcela odlišných oblastech: kulinářské, lékařský, kosmetiky a dokonce v domácím každodenní – jak neškodně složení polyroli pro nábytek.

Obecné charakteristiky

Olej obsahuje maso z kokosových ořechů (kopra). Je vyroben tradičně horkou nebo studenou cestou, technicky vzato – lisování.

Při prvním způsobu výroby, užitečné složky přípravku jsou částečně ztratí. Cold spin je považována za cennější, protože s ní je zachována maximální užitek z kokosu. Ale tato metoda se používá méně často než první, protože produkuje pouze 10% z celkového množství možných oleje, který obsahuje tělo. Olej získaný studeným způsobem se vyznačuje zvýšenou hodnotou a vyššími náklady. Pokud je láhev panna nebo extra panna (to je, nerafinované), pak je to studené výrobky.

O horkém tieney svědčí o označení kokosového oleje. Jedná se o větší konzistenci tekutých olejů, poněkud nižší než produktivní kvalitní výrobky s panenským značením. V podstatě se nerafinovaný olej používá k udržení hladkosti kůže a pružnosti těla. Jedná se o dokonalou kosmetiku, téměř exkluzivní vedlejší účinky a kontraindikace. Rozsah jeho činností je rozsáhlý, nemá obejít vaření a lék.

Složení

Hlavní věc v kompozici oleje je megapolské polynasné mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro normální lidský život. Nejsou syntetizovány tělem, to vyjde, může je dostat výhradně zvenčí. Kromě toho, hodně vápníku, vitální fosfor, vitamínů A, C a E. Jak víte, tyto látky jsou stimulanty mládežnických a kosmetických spolupachatelů.

Kokosový olej vytvořený technologií pro lisování za tepla je považován za méně užitečný než to, co bylo vyrobeno opačným způsobem. Rozpoznávání připravené rafinované ropy pomůže specifikovat na štítku RBD (rafinovaný). Jedná se o dokonalé produkty pro obchod, jak to poskytuje delší dobu skladování, transparentní vzhled, nefinancuje hrudky, vhodné v dopravě. Ale z hlediska užitečnosti je mnohem horší než nerafinovaný produkt. Minerály, vitamíny, soli a aminokyseliny v něm jsou mnohem menší.

Metody použití

Pro rafinovaný kokosový olej a jeho nerafinovaný analog je mnoho možností použití. Tato přírodní kosmetika je povolena během těhotenství a vděčně vnímaná kůže obličeje a těla, posiluje vlasy a řasy. Jsou rozmazané pro tloušťku obočí, a efekt přijde okamžitě. Před použitím na vlasové části těla nebo kůži se olej musí ohřát na vodní lázni.

Nereafined Coconut Squeeze olej se používá v kulinářské sféře a v kosmetologii. Jedná se o unikátní komponentu pro menu dětí a přidání správné diety stravy.

Vynikající přísada pro mnoho jídel: začíná živinou polévkou a končící elegantními dezerty. Kokosový olej vařený pomocí technologie pro lisování za studena, aby se zbavil nadváhy. Dokonce i pro prevenci obezity nenajdete nejlepší spojenec než nerefinovaný výrobek z Coconut Copra. Účinek bude zřejmé, pokud pije 1 sklenici ohřáté vody s 1 stanicí rozpuštěným v něm. lžící kokosového oleje na jakékoli jídlo.

Máslo obklopuje vnitřnosti, což pomáhá tělu překonat mnoho onemocnění gastrointestinálního traktu a vředů, Neutralizuje patogenní bakterie. Plus na celý uvedený olej se doporučuje pro prevenci aterosklerózy a kardiovaskulárních onemocnění. Odstraňuje škodlivý cholesterol přírodní a měkký způsob a je považován za přirozený protisměrný lék.

Můžete dokonce jen zkusit léčivý kokosový olej, když opláchněte ústní dutinu. Pro pár procedur po dobu 15 minut, můžete zapomenout na nepříjemný zápach. Olej dokonale zachází z zánětu zubů a dásní.

V kosmetologii

Nerafinovaný olej ořechů je tak prospěšný pro kůži, že bude schopen dokonce porazit psoriázu, vyléčit zkoušku a dermatitidu. Kosmetologové doporučují přidat ji do hotových továrních krémů, spojit s tonikem a pleťovými vodami. S takovou aditivou oleje se obvyklé prostředky stanou ještě vděšnější za kůži. Bude získat maximální hydrataci a stane se pružný. Je možné zcela použít obohacený prostředek na celé tělo a obličej, a to zejména s povděkem olej je vnímáno kůži na krku, v oblasti výstřihu a kolem očí.

Užitečné zvyk bude pravidelná aplikace kokosového oleje namísto noční krém úplně na celé tělo včetně nohou a ruky štětce. Krém maska ​​bude perfektní elixír prodloužit mládí slábnoucí kůže. V noci, olej přispívá k regeneraci a obnovu všech poškozených kolagenových vláken. On ručně zpracované rukou a nohou lepší dát si rukavice a ponožky z přírodní tkaniny. Tím se dvojnásobně zvýší terapeutický a kosmetický efekt.

Nepostradatelný olej, vymačkané z kokosu, v horkém letním slunci a zuřící vítr, v chladu a mrazu, že se vztahuje na kůži beztížném nejtenčím filmu, který rebeling zranitelné kryt z popálenin, umírající a dehydratace. Použijte olej v tomto případě, musíte všechny viditelné části těla. Vědět o takové zázračné vlastnosti kokosového oleje, fanoušci přírodní kosmetiky již dávno nahradil je s tradičními opalovacích krémů. Přípravek je neškodný v kompozici a bezpečný při používání. Olej získaný z kokosového Copras, univerzálně pro ty, kteří mají rádi opalovat a ti, kteří se snaží chránit pokožku před sluncem.

Pokud si potřete tělo před odchodem do slunce, bude vitamin E ve složení oleje chrání pokožku před poškozením ultrafialovým, A po opalování postup bude chránit před účinky zarudnutí, odstraňuje pocit suché pokožky. Nerefinovaný kokosový olej je také populární během opalovacích postupů v soláriu.

Rafinovaný olej používaný venku. Krmívá suché oblasti kůže a léčí i hluboké trhliny na patách. Aktivně se vztahuje na krmiva vlasy od kořínků a před tipy. Classic a anticelulitidní masáž. Kokosový olej má s majiteli lázní a lázeňských procedur. Působí jako vynikající tonikum a krmení čisté a šumivé kůže, plní svou živou vlhkost a energii.

Doporučuje se použít ropu jako samostatný produkt nebo některou ze složek masky, balzám, ready-made klimatizační jednotky na vlasy nebo masážní krém. Je přípustné, které jej spojují s jinými oleji, podle vlastní volby, v souladu s jeho typ pleti a požadovaný efekt.

V nepřítomnosti alergií na esenciálních olejů, bude užitečné je obohatit jejich kokosového oleje, posílení kosmetický efekt.

V případě použití kombinace olejů s anticelulitidní masáž, bude to vynikající přísada být esenciální olej z jakéhokoli citrusů: citron, mandarinka, pomeranč nebo grep. Citrus se získá výrazné proti celulitidě účinek a spárována s kokosovým máslem, vyhlazení reliéfu pokožky pro značné postupy. Kokos máslo s citrusovými plody mohou být použity během self-masáž, nebo si to s nimi děje s postupem v profesionálním masážní salon.

Produkt je rozdělen do „potraviny“ a „ambulantní“. První pohled je určen pro použití v čistě kuchařských receptů. Tento olej je unikátní k tomu, že topení, nezdůrazňuje karcinogeny. Vhodné jako náhrada běžného slunečnicový olej. S ním se standardní nádobí objeví neobvyklou chuť. Kokosový olej je ideální pro pečení, neobvyklé zákusků a slaných salátů, jako tankování do obilovin.

Olejem, nezapomeňte, že pro lepší efekt to bude mít na zahřátí. Ale nedošlo k přehřátí, takže užitnými vlastnostmi. Připravený olej se snadno aplikovat na tělo a obličej, a účinnost jeho aplikace je ohromující.

Výhoda

Mastné kyseliny, které slouží jako základ kokosového oleje pozitivně ovlivňují mozek a doporučuje se k léčbě epilepsie a Alzheimerovy choroby. Výrobek obsahuje cennosti, které zvyšují hladinu „správného“ cholesterolu a snížení „škodlivé“, mají antioxidační účinek, který snižuje pravděpodobnost onemocnění srdce a cév.

Olej, lisované z kokosových ořechů, což je užitečné pro imunitu. Jeho stabilní použití minimalizuje pravděpodobnost vývoje onkologie a vede k obnovení funkčnosti štítné žlázy. Jedná se o přírodní přípravek proti plísním. Má antivirový účinek a schopnost k léčbě zánětů. Doporučuje se používat i během těhotenství a kojícím, se při léčbě kožních chorob a onemocnění, postihující nehty a vlasy. Účinně působí proti Mikosa, herpes, houby Candida. Používá se při léčbě dermatitidy a jako jedna ze složek komplexní terapie prstenců.

Děti mohou být rozmazané kokosovými maslicks z bodnutí komárem, pupínky a modřiny. Přírodní produkt je vhodný pro zázračně zadávací kůži novorozenců. Perfektně odstraňuje suchost.

Dospělí si ji, když heartbuilding a komplexní léčba gastropathologists. Kromě toho olej, vymačkané z dužiny kokosu – nádherné přírodní zdroj energie. Pravidelné používání oleje uvnitř spustí dolů únavy a zvyšuje schopnost ke kapacitě. Produkt je dokonale osvědčil jako léčivé činidlo pro lepší fungování kloubů a kostí podmínky.

Ti, kteří jsou zvyklí používat kokosového másla na vlasy, není známo, co suché tipy a jednotvárný barva kudrlinky, vzácné vlasy, lupy a neživý porézní vlasy struktura. Naopak, vlasy se vyznačuje úžasnou brilancí, aktivního růstu a zdravé, atraktivní výhled. Použijte maslice a pro následující domácí postupy.

  • Nehty a cuticula. To je dost třít olejových kapek do kůže, rámování nehty tak, aby byly silné a neřeší. Kůžičky získává druh udržovaná.
  • Chcete-li ušetřit styling. Narovnal kadeře ušetří deštivém počasí s deštivým počasím, s malým množstvím oleje, vztyčené na problémové oblasti účesů.
  • Pro čištění pleti. Budova Kokosový olej se špetkou potravinového sody – velký analog drahé salon řízení.
  • Péče o lubs. Kokosový výrobu buničiny produkt v kombinaci s hnědým cukrem – ready-made přirozený peeling pro citlivé rty. Tento produkt sám o sobě může zcela nahradit hygienické rtěnky.
  • Domácí výživný lesk na rty. To bude fungovat, když smícháte zbytky své milované odstínu rtěnky s kapkou oleje.
  • Demaciazh. Olej se aplikuje na obličej a po 5 minutách se odstraní mokrým ubrouskem spolu s make-upem a znečištěním. Můžete snadno odstranit řasenku z řas, navíc je podporovat vitamíny růstu.
  • Holicí krém náhražka. Ověřená alternativa k hotové kompozici. Poskytuje dokonalé posuvné a hladké. Vhodné pro citlivé na podráždění kůže.

Tento produkt je určen pro problematickou pleť, protože dospívání a zrání věku. Leží rány, zmírňuje zarudnost, bojuje pigmentace, zvyšuje tón, kožní tahy, táhne síru obličej a omlazuje ji jako zázračný elixír. Takže zvyk tření nástroje v vráskových pokynech pomáhá být méně vyslovováni. A tento efekt je obvykle dosažen výhradně z kurzu drahé krémy a séra. Přírodní dar přírody – skutečný nález pro tělo jako celek.

Kokosový olej uctívání kosmetiček pro svou strukturou. To okamžitě absorbuje kůží, nenechávat na něj nepříjemný žhavicí. Vzhledem k tomu, že je vhodný i pro ty, kteří mají pleť náchylnou k mastné. je zvlhčující rychle dát externí výsledek – suchý vysušení a klopové úseky zmizí, bude turgor obnovena rovnováha reliéf se obnoví, reliéf bude utažen. Trvání účinku potěší znovu a znovu, pokud nechcete hodit potěšení ropy, ale aby to pravidelný postup.

Je to všechno o neviditelné okem ochranný film na pokožce, který je vytvořen pomocí kouzelného kapucí z dužiny kokosu. Ona zabraňuje ztrátě vlhkosti. Pokožka dýchá za něj dostat potřebnou část kyslíku bez překážek. Póry zůstávají čisté a svaly jsou zmírněny. Proto je magie důsledku transformace vzhledu.

Efektivně využívat ropy a strií přírodní kokosové, ale pouze ty, které se v poslední době objevily.

Když hubnutí

Stojí také za zmínku účinku kokosového oleje pro komplex tělesného komplexu. Pravidelně konzumovat tento výrobek, osoba zvyšuje spotřebu kalorií a tělesná hmotnost se snižuje. Kromě toho, užitečná aditive blokuje hlad a působí jako urychlovač metabolismu. Dalším způsobem, jak vrácení hmotnosti díky oleji je nahradit to naprosto všemi tuky v každodenní dietě. Zavedení, tělo nespadá přebytečné tuky, ale paralelně dostane všechny komponenty pro produktivní provoz.

Začněte používat produkt doporučený od 1. \ t. Lžíce za den. Postupem času se dávka zvyšuje na 3 lžíce.

Poškodit

Kokosový produkt je považován za téměř neškodný a zřídka způsobuje alergie. Pouze v případě osobní intolerance k němu by se mělo zdržet. V jiných provedeních se produkt zpracování kokosu spotřebovává uvnitř bez překročení dávky 3 st. lžíce za den. Děti kokosový olej buď nepřinese škodu. Ale pouze externě, odstranění diehrdí. Maslice schne podrážděnou pokožku, ne dehydrataci. Rychle rychle eliminuje podráždění a zklidňuje svědění způsobené kousnutí hmyzem. Dětský olej může být bezbolestně odstranit kůry s pouzdrem hlavy.

Jak si vybrat a uložit?

Mnozí chtějí koupit unikátní olejový nástroj pro domov. Ale jak správně ukládat produkty, nerozeznat. Kokosový olej uložený v místnosti T nebo nižší, vypadá atypicky pro jiné rostlinné oleje. Může mít jakýsi husté požehnané kapalné nebo kalené kusy připomínající mýdlo. Tekutina textura a průhlednost ropy získává při zahřátí z t66 stupňů a výše.

Před nákupem musíte určit jako první pro sebe, za jaký účel je nutné. Je plánováno vařit s ním buď provádět masáž, aromaterapie, léčené procedury. Na základě toho vyberte vhodný kokosový olej.

Zakoupením tohoto produktu byste měli přijmout následující doporučení. V kulinářských účelech využívá mimořádně purifikované. Hubnutí – pod označením panny nebo extra panence. Frakcionované pro kosmetické postupy a aromaterapii. Pro léčebné účely je lepší použít organickou nebo pannu pro masáž – purifikovaný přírodní produkt.

Nekupují kokosový olej. Zakoupený objem by měl být použit ve 2-3 měsících, aby extrahoval maximální užitek produktu.

Někdy výrobci balení kokosového oleje do plastových sáčků nebo kartonových krabic velkých svazků. Potom se produkt bude muset nezávisle spojit do malých kontejnerů a vyčistit jej na chladném místě.

Recenze

Předpokládá se, že nejlepší rostlinný olej z kokosu je vyroben v Thajsku. Ale ne všechny výrobky místních výrobců jsou k dispozici. Mnoho evropských značek se zabývají distribucí tropické oleje, provedení doručení po celém světě. Hlavní věc je koupit kvalitní produkt, který je tolik vyprávěl v vděčných míst těch, kteří zažili svůj nádherný efekt na sebe.

Z tohoto důvodu, to nestojí za nákup zboží v prodejnách pochybné, bez dostupnosti certifikátů kvality a informace o výrobci. Pouze takový přístup k jeho zdraví napomůže vybrat skutečně přirozený a užitečný produkt.

O použití kokosového oleje na obličej a vlasy See v následujícím videu.

Ohodnoťte článek
( Zatím žádné hodnocení )

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: